sneakpeak

011213

 photo IMG_3035_zps1fe84fc9.jpg photo IMG_3049_zpsdcf2a20a.jpg photo IMG_3050_zpse24d17b0.jpg photo IMG_3053_zps51dd8145.jpg photo IMG_3058_zps5690bb22.jpg

Glædelig første december & 1. Advent!
I dag har stået i julens tegn.. 1. december betyder at nisserne for alvor må rykke ind i det lille hjem. Jeg har bagt vaniljekranse og pebernødder, pyntet op og lavet juledekorationer sammen med min mor og min søster. Det var meget hyggeligt og rart at koble fra! Jeg var i byen med Alice igår – men heldigvis ingen tømmermænd idag. Kender i drinkster? Det var Alice som introducerede mig til det. Det er en tjeneste hvor du kan købe forskellige tilbud på drinks, øl etc.. Vi fik for eksempel 4 drinks på café stella i kbh for 159 kr. Det er jo ikke meget, og det var gode drinks!
Jeg har i år lavet en julekalender til min mor og min søster. De åbner på skift en pakke -og der er én regel ved kalenderen og det er, at man ikke må åbne en pakke alene. Man skal være sammen med en af os. Det handler om at skabe 5 minutter i den ellers så travle juletid, hvor man sidder sammen og bliver glad for en lille dims.. Nogle gange går julen op i hat og briller, kæmpe gaver og stress – Dette er mit forsøg på at ændre det i min familie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sneakpeak