My Room - Part One

Køge?

 photo IMG_3103_zpsb31e7c4e.jpg photo IMG_3102_zpsd753b1a1.jpg photo IMG_3097_zpsdbd31f9f.jpg photo IMG_3094_zpsa18e7c0b.jpg photo IMG_3092_zpse5bcbf44.jpg photo IMG_3091_zpsa4ad4895.jpg

Det lyder måske lidt underligt. Køge. Hvad kan man i Køge? Hvorfor Køge? Er det ikke der man kan komme fra sjælland til bornholm? Og jo det er det! Køge har mange kvaliteter. Jeg var i Køge med min mor og hendes veninde i lørdags, og der er bare så hyggeligt, især her til jul. Det er en lille forstads-by med en rigtig hyggelig forstads-stemning. Alt er mere afslappet, der er torvemarked hvor man kan købe frugt og grønt samt blomster og så er der små hyggelige butikker ned af de små stræder. Jeg fandt en genbrug, godt nok en lidt dyr en af slagsen, men den var der! Hvis man en dag har brug for at komme lidt væk fra det ellers skønne København, til et sted hvor der er lidt mere ro på, så skal man tage til Køge. Det er min anbefaling! Man skal nok ikke tage på den vilde shoppingtur. Der er butikker, men det er de samme som du finder i lyngby og på strøget. Vero Moda, Matas, Noa Noa, osv. Men der er smadder hyggeligt, så Køge er et besøg værd. Hehe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Room - Part One